دستور پخت کوکو سبزي :


مرحله اول : براي پخت کوکو سبزي ابتدا بايد سبزي تازه را پاک کنيد بشوييد و سپس به صورت ريز خرد کنيد پس از شستن و خرد کردن سبزي را با تخم مرغ ، گردوي خرد شده و نمک و ادويه هاي ديگر ترکيب کنيد.مرحله دوم :مواد کوکو سبزي را که در ظرف ريخته ايدخوب هم بزنيد تا کاملا يکدست شوند و غلظت آن مانند ماست شود. براي اين کار هم مي توانيد از همزن دستي استفاده کنيد و هم همزن برقي.مرحله سوم :سپس ماهيتابه اي را انتخاب کنيد که مناسب حجم مواد کوکو باشد. تابه را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن کف آن بريزيد تا تابه چرب شود. ترجيحا سعي کنيد جنس تابه تان از تفلون و يا تابه رژيمي باشد.


مرحله چهارم : بعد از داغ شدن روغن ،مايه کوکو را درون تابه بريزيد و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنيد به طوري که ضخامت کوکو در همه جاي قالب و يا تابه يکسان باشد.مرحله پنجم : سپس در تابه را ببنديد تا کوکو با حرارت ملايم مغز پخت شود. بهتر است از شعله پخش کن در زير تابه استفاده کنيد تا حرارت در همه جا يکسان باشد.


وقتي مايه کوکو کاملا پخته و سرخ شد برگردانيد و طرف ديگر کوکو را سرخ کنيد. اگر مواد کوکو را داخل تابه پخش کرده ايد بهتر است کوکو را برش بزنيد سپس برگردانيد.


مرحله ششم :اگر هم دوست داشتيد به مدل هاي ديگري کنسرو سبزي کوکو سرخ شده را برش بزنيد از بشقاب يا سيني شبيه به شکل تابه استفاده کنيد تا برگرداندن کوکو ساده‌تر شود و کوکو را به همان شکل کامل برگردانيد.


بعد از برگرداندن کوکو لازم نيست که درب تابه را بگذاريد و بعد از چند دقيقه که طرف ديگر کوکو سرخ شد ، حرارت زير آن را خاموش کنيد و در ظرف مورد نظر تان سرو کنيد و به اندازه هاي دلخواه برش بريزيد.نکات کليدي براي طرز پخت کوکو سبزي


براي اينکه کوبزي شما خوشمزه تر شود از زرشک و همچنين گردوي خرد شده داخل آن استفاده کنيد. براي اين کار گردو ها را طوري خرد کنيد که پودر نشوند و زرشک ها را هم از قبل بشوييد تا آبي نداشته باشند.


در هنگام ريختن مايه کوکو ، روغن داخل ماهيتابه بايد کاملا داغ شده باشد تا هنگام پشت و روکردن خرد نشوند.


براي خوش طعم تر کردن کوکو از ماست استفاده کنيد تا بافت کوکو لطيف شود، آب ماست را حتما بگيريد و يا از ماست چکيده استفاده کنيد. همچنين ميتوانيد از يک قاشق غذا خوري شير هم استفاده کنيد.


اضافه کردن مقداري بيکينگ پودر باعث يکدست‌تر شدن بافت کوکو سبزي ميشود.


سعي کنيد سبزي کوکو را از قبل تفت دهيد چون هنگام پخت فقط دو روي کوکو سرخ ميشود و مواد داخل خام ميماند.


سبزي کوکو را با کره تفت دهيد تا طعم و عطر متفاوتي داشته باشيد.


سبزي کوکو را خيلي ريز خرد نکنيد چون در طعم آن تاثير خواهد گذاشت و طعم خوبي نخواهد داشت.و حتما از سبزي تازه استفاده کنيد.


سبزي کوکو شامل گشنيز ، تره ، جعفري و شويد است و اندازه اين سبزي ها با هم متفاوت است و بيشترين قسمت سبزي کوکو را تره تشکيل مي دهد و بعد به ترتيب جعفري و گشنيز و شويد.


دقت کنيد بيشتر از حد از گشنيز استفاده نکنيد چون باعث تلخي کوکو ميشود.


نحوه درست کردن سبزي کوکو

کوکو ,کنيد ,سبزي ,تابه ,استفاده ,مرحله ,استفاده کنيد ,سبزي کوکو ,کوکو سبزي ,مواد کوکو ,برگرداندن کوکو
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها